De kracht van visualisatie

Iedereen loopt weleens met een idee rond

In deze commercial hebben ze dat als uitgangspunt genomen en letterlijk gemaakt. Hierdoor krijg je een vervreemdend effect dat perfect de boodschap overbrengt, Free Your Ideas. Want zolang de gedachten niet vrijgelaten worden, zitten ze je alleen maar in de weg.

Het is namelijk reclame voor ProtoPie.

ProtoPie is een hoogwaardig, prototype-tool, waar je geen code voor hoeft te weten. Deze tool wordt door enkele van de grootste bedrijven in de wereld. Het is ProtoPie’s missie om bedrijven te helpen hun meest ambitieuze ontwerpideeën te realiseren.

En dat geeft deze commercial goed weer.

Helaas is deze commercial niet voor de Nederlandse markt, maar de Noord-Amerikaanse dus hij zal niet snel langs komen. Maar wij wilden jullie deze niet onthouden!

Ook op zoek naar een opvallende commercial die werkt? Wij hebben ruime ervaring met o.a. thema- en actiemarketing en helpen graag jouw merk verder te brengen. Neem gerust contact met ons op!

Nieuws dat jou inspireert

Wat ons raakt, raakt jou vast ook. Dus heb je nog even? Lees dan onderstaande nieuwsberichten over merken, marketingcommunicatie, actiecampagnes en meer.

Meer nieuws