Qiss, prettig kennis te maken

Wij krijgen jouw klant in beweging

Qiss bestaat uit een groep professionals met jarenlange ervaring in de reclamewereld. Daarnaast hebben we een groot netwerk. Daardoor kunnen we altijd de juiste talenten en professionals aan jouw opdracht koppelen. We houden van heldere afspraken. Van duidelijke communicatie. En van samenwerken. We houden ervan mensen in beweging te krijgen om jouw merk te laten groeien. Klinkt goed? Kom dan snel eens bij ons langs in de kerk!

Neem contact op

Wat kan ik voor je betekenen?

Wil je een huisstijl, campagne, website of een social post? Neem contact op met Mark, onze creatief projectmanager, en ontdek je mogelijkheden! 020 5892929 of stuur een e-mail naar mark@qiss.nl.

Neem contact op

Zo krijgen we jouw klant in beweging

In een wereld waarin de ene nieuwe marketingtruc de andere afwisselt, blijven wij eerlijke reclame maken die mensen aanzet tot actie. Reclame, marketing en communicatie moeten iets met je doen. Ze moeten iets doen voor je merk. Je bedrijf. Je product. Wij geloven in mensen in beweging krijgen. Dat doen we gericht en consequent, met deze 3 merkwaarden als basis:

menselijk.

Veel bedrijven vergeten dat ze met mensen communiceren en niet met een doelgroep. Een boodschap overbrengen, is één ding. Als je het niet in de juiste tone of voice doet, wordt het een mededeling. Dat raakt niemand. Mensen reageren het sterkst op andere mensen. Als je dat begrijpt, win je hun hart en kiezen ze voor je.

duidelijk.

Je kunt je boodschap nog zo creatief en roerend brengen, als je klant je verhaal niet snapt, is je marketingeuro weggegooid geld. Daarom staat duidelijkheid bij ons voorop. In reclame en marketing, maar óók in onze communicatie naar klanten. Je weet altijd precies wat je krijgt én wat de kosten zijn. Vooraf. En niet pas achteraf.

dynamisch.

We leven in een wereld die continu in beweging is. Om dat bij te houden, moet je net iets eerder starten. Moet je net iets flexibeler zijn. En moet je net iets sneller reageren. Precies wat je van Qiss mag verwachten. Ook intern dagen wij elkaar continu uit. Die dynamiek geeft energie. En dat geven we graag weer door aan jou.

Van gedachten wisselen? Graag!

Zoek je een bureau dat je kan helpen met je merkontwikkeling? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over je merk? Praat dan met Randy, onze merkstrateeg. Je bereikt Randy op 020 589 29 29 of via randy@qiss.nl.

Neem contact op

Onze geweldige klanten