Nanny’s begeleid spelen

Zo wordt marketing kinderspel

Via mond-tot-mondreclame kwam Nanny’s begeleid spelen bij ons terecht. Of we een logo konden maken? De klant had al een idee en gaf ons een schets als voorbeeld. Het budget was beperkt, maar het moest wel professioneel worden. Geen probleem! Want wij kijken altijd naar wat mogelijk is. Ongeacht het budget. Voor start-ups hebben we zelfs een speciaal pakket. Daarmee wordt marketing kinderspel!


De schets

De voorstellen


Een professionele website binnen budget

Nadat we het logo hadden ontworpen, kregen we de vraag of we ook een website konden maken. Wederom voor een niet te hoog bedrag. Natuurlijk kan dat! Maar dat vraagt wel efficiënte communicatie en een goede voorbereiding. We hebben de klant daarom een vragenlijst gestuurd om een beter beeld te krijgen van de wensen. Vervolgens hebben we deze kleurrijke en aansprekende one pager gebouwd in WordPress.

“Qiss heeft me enorm geholpen met een website en logo te maken voor een goeie prijs. Ze hebben goed begrepen wat ik wilde hebben en het snel voor elkaar gekregen.”

Ruveyda – Nanny’s

Geef jouw start-up ook een kickstart

Ben je net begonnen of start je binnenkort een nieuw bedrijf? Met het start-up pakket weet je zeker dat je met de juiste uitstraling de markt betreedt. Voor maar € 999 krijg je alle tools om van jouw product een succes te maken. Interesse? Of direct regelen? Bel ons op 020 589 29 29 of stuur ons een e-mail naar info@qiss.nl.

Neem contact op