INTERSPORT Singles Walk

Intersport Singles Walk maakt wandelen cool met Qiss

Singles Day werd in 1993 in China uitgeroepen tot dag om het leven van de single te vieren. Inmiddels is het uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Intersport wilde de Singles Day vieren met een uniek wandelevent: de Intersport Singles Walk. Qiss mocht de campagne verzorgen!


Wandelen vanuit de Westergasfabriek

De Intersport Singles Walk wordt in november georganiseerd vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Met live muziek en heerlijke gerechten van de leukste foodtrucks vormt deze geweldige locatie het hart van een uniek wandelevenement met verschillende routes.


Intersport Singles Walk campagne voor jongere doelgroep

Bij wandelen denk je snel aan ouderen. Intersport wilde dat imago omgooien en ook jongere mensen aantrekken. Daarom hebben wij een social media campagne opgezet en hebben we verschillende influencers betrokken. Zo maakten we wandelen cool.


Een sportzaak met specialisten

Alle communicatie van Intersport moet benadrukken dat het een sportwinkelketen is waar specialisten werken. Als klant vind je er niet alleen de juiste sportartikelen, maar ook het juiste advies. Aan eerdere campagnes hebben we daarom instructievideo’s, advies van experts en algemene sporttips toegevoegd. Iedere campagne had een eigen thema, dat we zowel online als offline hebben uitgewerkt. Denk daarbij aan thema’s als training, running, voetbal en tennis.

Van gedachten wisselen? Graag!

Zoek je een bureau dat je kan helpen met je merkontwikkeling? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over je merk? Praat dan met Randy, onze merkstrateeg. Bel hem op 020 589 29 29 of stuur een e-mail naar randy@qiss.nl.

Neem contact op

Volledige campagnes van prijskaart tot tv-commercial

We hebben de gehele communicatie van Intersport onder de loep genomen. Van prijskaarten tot tv-commercials en van online banners tot nieuwsbrieven, folders en posters. En ook voor de Singles Walk hebben we de meest uiteenlopende content gemaakt. Van campagnefilmpjes tot een reeks social posts. Wil je de gehele campagne zien? Kom dan langs in onze kerk en we vertellen je er alles over!