Qiss specialisaties > retailcommunicatie

Retailcommunicatie: het verschil tussen wel of niet (ver)kopen

Retail- communicatie: het verschil tussen wel of niet (ver)kopen

Qiss heeft alles in huis om snel en professioneel alles voor jouw retailcommunicatie te verzorgen. Van POS-materiaal tot online content voor je social media. Jij geeft de opdracht en wij zorgen ervoor dat alle partijen de juiste materialen krijgen. Dat doen we vakkundig, snel en tegen scherpe tarieven!

Neem contact op

Retailcommunicatie aanscherpen om beter te kunnen concurreren

De dierenwinkels Faunaland en Dobey moesten zich onderscheiden van hun online concurrentie. Door de kennis van beide winkelketens te benadrukken en de naam ‘Dierspecialist’ tilden we de dierenwinkels naar een hoger niveau.

Bekijk de case

Wij schakelen net zo snel als jij

Qiss is ooit begonnen als gespecialiseerd retailcommunicatie bureau. En dat zijn we in de basis nog steeds. We hebben een ondernemersmentaliteit en snappen dat je snel wilt schakelen als er een kans is. Een dag te laat kan het verschil maken tussen succes en verlies. Maar niet alleen qua snelheid volgen wij de markt. Als we kansen zien voor bijvoorbeeld trademarketing of cross-selling, hoor je het direct. We hebben de groei van jouw merk continu in ons achterhoofd.

Communicatie voor alle soorten retail

Heb je alleen een webshop? Ben je online georiënteerd, maar heb je ook fysieke winkels? Of heb je een winkelformule met alleen fysieke filialen? Qiss heeft ervaring met alle soorten retail en weet hoe belangrijk branding is. Door een 360 graden aanpak zorgen wij ervoor dat je zowel online als offline de juiste signalen afgeeft om bij te dragen aan je merk én je verkoop.

Wij bekijken je gehele winkelconcept

Het succes van je formule of winkel hangt af van veel factoren. Daarom starten we met onze gratis Qiss sqan om je retailcommunicatie onder de loep te nemen en te kijken waar je kansen liggen. Van je merkpositionering tot de uitstraling van je website ten opzichte van je winkel. Klopt het voor de consument? Ben je onderscheidend genoeg? Is er een duidelijke ‘what’s in it for me’?

Retailcommunicatie om fans te creëren

Door het juist invullen van de customer journey creëren we unieke touch points waarmee we jouw klant beetje bij beetje fan van je merk maken. Dat doen wij voor filiaalbedrijven, franchisers of zelfstandig ondernemers. En zowel online als offline. Door menselijk te zijn. Eerlijk. Empathisch. Hoe vaker een contact positief wordt ervaren, hoe groter de kans is dat de bezoeker klant wordt. Of zelfs ambassadeur.

De retailformule moet voor iedereen werken

Of je nu een filiaalbedrijf of franchiseformule hebt, wij gaan altijd bij meerdere filialen op bezoek. Zo krijgen wij een goed beeld van de uitstraling van je winkels. Vervolgens stemmen wij het POS-materiaal hierop af, zodat het in elke winkel goed tot z’n recht komt. We motiveren de interne organisatie, want je medewerkers zijn belangrijke merkambassadeurs. En zijn de winkeleigenaren zelfstandig ondernemers? Dan werken we actief met ze samen om de communicatie goed af te stemmen. Hoe groter het draagvlak, hoe groter het succes.

retailcommunicatie

Van gedachten wisselen? Graag!

Zoek je een bureau dat je kan helpen met je retailcommunicatie? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over je merk? Praat dan met Randy, onze merkstrateeg.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Van gedachten wisselen? Graag!

  Zoek je een bureau dat je kan helpen met je retailcommunicatie? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over je merk? Praat dan met Randy, onze merkstrateeg.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Wij verzorgen de retailcommunicatie voor deze merken

   Qiss heeft jarenlange ervaring in retailcommunicatie. We geloven dat retailcommunicatie alleen werkt als je mensen raakt. Alleen dan komen ze echt in beweging. En alleen dan maak je van bezoekers geen kijkers, maar kopers. Wij zorgen ervoor dat mensen de juiste prikkels krijgen om tot aankoop over te gaan als ze in je winkel zijn. Door de jaren heen hebben we voor diverse mooie retailermerken gewerkt, zoals:

   Kies professionals in retailcommunicatie

   Meer weten? Bel ons op 020 589 29 29 of stuur een e-mail naar info@qiss.nl