Qiss specialisaties

Met deze specialisaties krijgen wij jouw klanten in beweging

Wil je een goed vindbare website, een actiecampagne die scoort of is je merk toe aan een nieuwe impuls? Met onderstaande specialisaties helpen we je om jouw klanten in beweging te krijgen en je doelstellingen te behalen.

Neem contact op

Analyse & strategie

Om je merk te laten groeien, heb je eerst een goede analyse nodig. Door deze analyse weten we waar je staat en kunnen we je groeikansen in kaart brengen. Op basis daarvan maken we vervolgens een strategie die als basis dient voor de ontwikkeling van je marketing- en communicatiematerialen.

why sessie

Waarvoor doe jij het allemaal? Wat is de kern van jouw bedrijf of product? Dat en véél meer ontdek je tijdens een 3 uur durende Why-sessie. We begeleiden je om helder te krijgen wat jouw drive én wat de essentie van jouw product of bedrijf is. Gratis.

groeikansen

De Qiss sqan onderzoekt waar online en offline kansen liggen voor je merk, product of bedrijf. Het helpt je kritisch te zijn op wat je aanbiedt. En het geeft je concreet advies voor verbetering. De Qiss sqan is gratis en verplicht je tot niets. Vraag hem vandaag nog aan!

merkontwikkeling

Een sterk merk maakt een sterke organisatie. Maar een merk is zoveel meer dan een leuk logo of een mooie huisstijl. Een merk moet menselijk zijn. Zich onderscheiden, trots uitstralen en bijdragen aan je (verkoop)doelen. Allemaal factoren waar Qiss op let.

Concepting & uitvoering

Wij brengen mensen in beweging met de juiste communicatie via de juiste kanalen. Of het nu gaat om een complete winkelrestyling, een website of een animatie voor pakkende social media content. We doen het allemaal.

kickstart

Start je een nieuw bedrijf? En heb je nog geen logo, huisstijl of zelfs een bedrijfsnaam of merknaam? Wij vertalen je passie, drive en visie in uitingen die perfect passen bij jou én je start-up. Voor maar € 2500. Met niet-goed-geld-terug garantie.

thema- en actiecampagnes

De scheidslijn tussen thema- en actiecampagnes vervaagt. Want moeten ze niet allemaal bijdragen aan de customer journey? Met iedere actie wil je fans maken. Verkopen realiseren. Consumenten verleiden. Dat is dan ook precies wat we doen bij Qiss.

Website design & ontwikkeling

Websites staan nooit op zich. Alles komt erop samen: branding, proces en inhoud. Lastig? Qiss helpt je de juiste keuzes te maken. We ontwerpen websites, we bouwen websites én we zorgen ervoor dat ze vindbaar zijn en converteren.

retailcommunicatie

De retailbranche staat voor veel uitdagingen. Online concurrentie bijvoorbeeld. En klanten die steeds minder merktrouw worden. Dat vraagt om strategisch inzicht. En om oplossingen met een 360 graden view. Precies de zaken waar wij goed in zijn.

“Al het succes begint met een klik.”

Randy van Dinter
organisatiecultuur

Marketing komt van binnenuit. Waarom doe je als bedrijf de dingen die je doet? Om tot die ‘why’ te komen, organiseren we inspirerende strategiesessies die je nieuwe inzichten geven. Op basis daarvan geven we richting aan je merk en organisatie.

purpose marketing

Consumenten vallen eerder voor een bedrijf met een maatschappelijk doel. Bedrijven met een ‘purpose’ worden zelfs eerder aangeraden door klanten. Dus waar wacht je op? Kies ook voor purpose marketing! Qiss kan je als geen ander begeleiden.

Is jouw merk ook aan beweging toe?

Wil je een goed vindbare website, een actiecampagne die scoort of is je merk toe aan een nieuwe impuls? Praat dan met Randy, onze merkstrateeg.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Is jouw merk ook aan beweging toe?

    Wil je een goed vindbare website, een actiecampagne die scoort of is je merk toe aan een nieuwe impuls? Praat dan met Randy, onze merkstrateeg.

      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.