Kerstcommercial favorieten

De kerstcommercials zijn er weer!

De kerstcommercials zijn er weer. Bij Qiss kijken we er altijd met veel plezier naar. En dit jaar helemaal. Nu 2020 al zo anders verloopt dan normaal, we waarschijnlijk de feestdagen niet zo kunnen vieren zoals we zouden willen, waren we benieuwd hoe dat alles reflecteert in het aanbod van de Kerstcommercials. En stiekem zijn we wel toe aan een beetje feelgood mood als afsluiter van zo’n rampjaar. In dit nieuwsbericht lichten enkele Qissers hun favorieten uit.

Na diverse kerstcommercials gekeken te hebben, merk ik dat ik een zwak heb voor goede muziek en voor tranentrekkers. Na diverse gekeken te hebben bleef Lego, Argos. Kohl’s en Amazon over. De laatste deed mij het meest. Prachtige soundtrack, mooi gefilmd en ook al voel je het verhaal wel aankomen, toch is hij meeslepend genoeg om met plezier uit te kijken. Mooi ook hoe subtiel eigenlijk Amazon een rol speelt. Kijken!

Kerstcommercials blijven altijd iets bijzonders. Het zijn gewoon kleine speelfilms; Prachtige beelden, bijpassende muziek en natuurlijk een mooie boodschap. Coca Cola maakt er ook altijd iets moois van, zo ook dit jaar. “All I want for Christmas is you.” Een beetje warmte in deze tijd…

Het is altijd leuk om commercials te kijken; kerst of geen kerst. Ik merk dat ik meestal voor de humor ga in reclame maar na een aantal kerstcommercials gezien te hebben, ben ik toch gegaan voor de creativiteit van John Lewis. De verschillende animatie stijlen zijn erg leuk en de stem van zangeres Celeste is fantastisch!


Meer kerstcommercial kijkgenot

Nieuws dat jou inspireert

Wat ons raakt, raakt jou vast ook. Dus heb je nog even? Lees dan onderstaande nieuwsberichten over merken, marketingcommunicatie, actiecampagnes en meer.

Meer nieuws