Qiss specialisaties > merkontwikkeling

Merkontwikkeling om je merk én bedrijf te laten groeien

Merk- ontwikkeling om je merk én bedrijf te laten groeien

Begin je een nieuw merk? Heeft je brand een boost nodig? Of wil je gewoon meer uit je merk halen? Merkontwikkeling doe je samen met Qiss. Wij hebben voor veel grote én kleine klanten sterke merken ontwikkeld. Dat kunnen we ook voor jou! Natuurlijk mag je ons ook bellen voor een deel van je merkontwikkeling. Van logo tot winkelinrichting. En van verpakking tot corporate identity campagne. Hoe we het aanpakken? Je leest het hieronder.

Neem contact op

Ondernemers gaan verder als keurmerk

Uw KeukenSpeciaalzaak wilde als merk verder groeien. Wij hadden de oplossing om Uw KeukenSpeciaalzaak sterker neer te zetten als keurmerk in plaats van als franchiseformule. Wil je meer weten? Bekijk dan de case.

Bekijk de case

Stap 1: brainstorm over je merk

Wat is je product? Je brand? Je ‘why’? En wat voor mens zou jouw product zijn? We beginnen bij het begin: met koffie en een creatieve brainstorm. Dat geeft een frisse blik en een goede basis.

Stap 2: grondige merkanalyse

Om te zien hoe je merk ervoor staat, maken we een grondige merkanalyse. Dat doen we met de Qiss sqan. Met de uitkomsten bepalen we de verdere strategie.

Stap 3: merkwaarden bepalen

Merkwaarden geven houvast voor je toekomstige communicatie. Dit is dus een héél belangrijk onderdeel van je merkontwikkeling. Tijdens een brainstorm komen we samen tot de kern van je merk.

Stap 4: merkdocument en marketingcommunicatie

Stap 4: merk- document en marketing- communicatie

Op basis van de merkanalyse en brainstorms maken we een merkdocument. Nu is het ook tijd om je merk te lanceren. Door de juiste boodschap via de juiste kanalen te verspreiden, bereiken we de juiste doelgroep. Jouw doelgroep!

Stap 5: merkontwikkeling en -onderhoud

Je hebt je merk geïntroduceerd. Maar dan zijn we er nog niet! Om zeker te zijn dat we de juiste koers varen, houden wij elk half jaar een ‘merk-APK’. We kijken dan kritisch naar de gemaakte keuzes en sturen waar nodig bij. Je kunt bij Qiss terecht voor alle onderdelen van merkontwikkeling.

merkontwikkeling

Merkontwikkeling met snel resultaat

Voor Praxis hebben we in slechts 10 weken tijd een concept store ontwikkeld. Hiervoor hebben we het gehele merk onder de loep genomen. We hebben ruim 1000 documenten aangepast. Van het verpakkingspapier tot het logo, baliebord, foldermateriaal, prijskaartjes, plafondhangers en de koofsigning. Dit gaf de winkel een totaal nieuwe uitstraling en vormde de basis voor de rest van de winkelketen.

Een sterk merk bouw je samen

Alles wat we doen voor jou en jouw merk, doen we samen. We nemen het liefst je gehele organisatie mee in de ontwikkeling van jouw merk. Waarom? Mensen zijn het DNA van je merk. Alleen als zij erachter staan, wordt je merk een succes.

Kies professionals in merkontwikkeling

Ieder zijn vak. Daarom werken we met een groot netwerk van experts en professionals. In de afgelopen jaren hebben we alleen de állerbeste voor je geselecteerd. Dankzij dit unieke netwerk bieden we je een one-stop-shop voor marketingcommunicatie. Dat maakt ons hét marketingcommunicatiebureau van Amsterdam! Meer weten? Bel ons op 020 589 29 29 of stuur een e-mail naar info@qiss.nl

Van gedachten wisselen? Graag!

Zoek je een bureau dat je kan helpen met je merkontwikkeling? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over je merk? Praat dan met Randy, onze merkstrateeg.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Van gedachten wisselen? Graag!

  Zoek je een bureau dat je kan helpen met je merkontwikkeling? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over je merk? Praat dan met Randy, onze merkstrateeg.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Wij bouwen aan merken voor onder andere:

   Qiss werkt voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. Van INTERSPORT en Uw KeukenSpeciaalzaak tot Jeugdbescherming en non-profit organisatie Fonteynenburg.