Fonteynenburg

Samen kleuren we de wereld mooier

Een kleurrijke merktransformatie voor Fonteynenburg. Vol vertrouwen, energiek en buitengewoon. Dit zijn de waarden van Fonteynenburg. Zij ondersteunen en begeleiden mensen met het leiden van een gewoon leven. Zij geloven in de krachten en talenten van mensen, zowel van de bewoners als van de begeleiders. Want samen kleuren zij de wereld mooier. En precies dat hebben wij in samen­werking met Progres Advies weten te bereiken. Een mooie merktransformatie die is ontstaan vanuit meerdere samenwerkingen.


Energieke huisstijl

Het kleurrijke logo met haar energieke vignet zorgt voor een opvallend geheel. Fonteynenburg is een buitengewone instelling en met deze nieuwe huisstijl stralen zij dit zeker uit. De combinatie van kleuren is erg belangrijk met als doel dat de ontvanger er energie van krijgt.


Samen kleuren we de wereld mooier

Bij Fonteynenburg wonen echte mensen. Mensen zoals jij en ik. Wat Fonteynenburg zo speciaal maakt is de bijzondere samenwerking tussen de bewoners en de begeleiders. Dit wordt op diverse manieren uitgebeeld, maar wel typisch op z’n Fonteynenburgs, dus met veel kleur.


Vol vertrouwen bouwen we verder

Ondertussen zijn er al vele, kleurrijk gedrukte uitingen in omloop. Flyers, uitnodigingen, folders, banieren etc. Onlangs is de eerste online nieuwsbrief voor Fonteynenburg ontwikkeld, een eerste stap richting de online uitrol en het creëeren van een volledige samenhang.

Wil je ook het resultaat van een goede samenwerking?

Zoek je een bureau dat je kan helpen met je merkontwikkeling? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over je merk? Praat dan met Randy, onze merkstrateeg. Bel hem op 020 589 29 29 of stuur een e-mail naar randy@qiss.nl.

Neem contact op