Qiss specialisaties > duurzaam

Gratis groen brainstormen om te verduurzamen


Het moet echt anders, het kan echt anders

De wereld kent grote problemen. Opwarming van de aarde. Sociale uitbuiting. Ongelijkheid. Kijken we weg, of lossen we het met elkaar op? Eén ding is duidelijk: zo kunnen we niet doorgaan. Zeker niet voor toekomstige generaties. Ook organisaties hebben zo hun verantwoordelijkheden te nemen, vinden wij. Dus zeg het maar: welke rol pak jij, als professional, manager, ondernemer… als mens?

Niet moeten, maar willen

Onze ervaring leert dat het vooral een kwestie van willen is. We hebben een duwtje in onze rug nodig. Als je zegt dat iemand gezonder moet eten, dan gebeurt het niet. Maar als je iemand uitnodigt voor een door jou vers gemaakte salade niçoise, dan zal diezelfde persoon waarschijnlijk ja zeggen. En dat is niet zo gek, want wie heeft er geen aversie tegen moeten?

Maak verduurzamen leuk

Verduurzamen en verantwoord ondernemen gaat over verantwoordelijkheid nemen, betekenisvol bezig zijn en inspireren. Je biedt mensen hoop op een betere wereld én het inzicht dat het kan. Dat iedereen het verschil kan maken. Hoe klein ook. Verduurzamen is positief en geeft energie. Mits je het goed aanpakt, met een strategie die bij je past. Bij jou als persoon, bij je dienst of product en bij je merk. Je verhaal moet kloppen. Wij helpen je de juiste strategie uit te stippelen en keuzes te maken.

Het resultaat telt

Natuurlijk is resultaat belangrijk. Dat telt. Zowel het resultaat uitgedrukt in de sociale impact die je maakt, als je verdienmodel. Financiële continuïteit is cruciaal voor een gezonde onderneming en vruchtbare toekomst. Zo kan je bouwen aan duurzame verandering op de lange termijn. Wist je overigens dat uit onderzoek is gebleken dat consumenten een zwak hebben voor organisaties die zich bezighouden met duurzaam en verantwoord ondernemen?

Kies je kans

We gaan graag de uitdaging met je aan. We beginnen met een gratis brainstorm bij ons in de kerk. Wat is je ambitie? Hoe wil je bijdragen aan een betere wereld? Waar liggen de raakvlakken met jouw dienstverlening en merk? Samen onderzoeken we waar kansen liggen voor jouw organisatie. We brainstormen, dagen je uit, prikkelen en inspireren. Want vergeet niet: verduurzamen is LEUK!

Voor beginners en gevorderden

Is maatschappelijk verantwoord ondernemen al helemaal verankerd in jouw bedrijfsfilosofie, maar loop je vast of wil je de volgende stap zetten? Of ben je nieuw in de wereld van verduurzaming? Wij helpen je. Want iedere stap is er één. Bouwen aan merken en organisaties is wat we doen bij Qiss. Laten we samen het verschil maken en vandaag nog beginnen.

De voordelen van duurzaam ondernemen

 • Draag bij aan een toekomstbestendige wereld en samenleving.
 • Duurzame organisaties worden beter beoordeeld door consumenten en groeien sneller.
 • Ook de politiek heeft focus op verduurzaming.
 • Iedereen en elke organisatie kan verduurzamen.
 • Geef je imago een boost.
 • Geef ook je organisatie een boost; medewerkers zullen trots zijn.
 • Vergroot je winkansen bij aanbestedingen.
 • Een maatschappelijk verantwoorde organisatie is aantrekkelijk voor nieuw personeel.

Met BeFrank een man uit de praktijk

De brainstorm is onder leiding van Randy van Dinter. Naast oprichter van Qiss ook founder van BeFrank (www.befrank.world). De eerste 100% True Price banaan in de wereld. Dus hij begrijpt de uitdagingen en kent het speelveld. Door zijn werkzaamheden voor de overheid heeft hij ook veel armoede en onrecht gezien in andere werelddelen wat hem extra gedreven maakt. In eigen land was hij één van de initiatiefnemers van het maatschappelijke platform ‘ieder kind veilig!’

10% naar duurzame ontwikkelingen

Omdat we bij Qiss zelf ook impact willen maken, steken we 10% van onze ‘groene’ omzet terug in duurzame ontwikkelingen. Het initiatief bepalen we het liefst in overleg met jou. In een verslag maken we zichtbaar welke impact we samen hebben gemaakt.

Meld je aan voor onze gratis verduurzamingsbrainstorm

Zet vandaag nog de eerste stap. Ga op ons aanbod in om gratis te brainstormen. Een uitgelezen kans voor jouw organisatie én voor een betere wereld. Dus waar wacht je nog op. Voor meer info of een afspraak mail naar randy@qiss.nl. Wij hebben er zin in!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Meld je aan voor onze gratis
  verduurzamings- brainstorm

  Zet vandaag nog de eerste stap. Ga op ons aanbod in om gratis te brainstormen. Een uitgelezen kans voor jouw organisatie én voor een betere wereld. Dus waar wacht je nog op. Voor meer info of een afspraak mail naar randy@qiss.nl. Wij hebben er zin in!

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.