Contact

Zet jij de eerste stap?

Als je jouw merk, bedrijf of klanten in beweging wilt krijgen, moet je zelf de eerste stap zetten. Bel of mail ons. Of kom langs in de prachtige Vondelkerk, waar we werken. Graag tot dan!

Stuur een mailtje.

Een goed verhaal gets us moving.

Mail ons
Geef een belletje.

De snelste manier om ons te horen.

Bel ons

Kom langs

We zijn gezegend met de mooiste en meest inspirerende werkplek van Amsterdam: de Vondelkerk. Middenin het centrum van Amsterdam, met de terrassen van het Vondelpark voor de deur.

Vondelstraat 120B
1054 GS Amsterdam
Tel: 020 589 29 29

Eenvoudig parkeren

Rondom de Vondelkerk is overal parkeerplek. Mensen komen en gaan continu, dus 9 van de 10 keer kun je voor de deur parkeren. We kunnen je aanmelden bij Parkmobile, dus je hoeft je geen zorgen te maken over kleingeld of parkeerkosten.

Je moet wel van traplopen houden

Je vindt ons op de eerste en tweede verdieping van de Vondelkerk. Om er te komen, moet je wel een paar trappen op.

Vondelstraat 120B, 1054 GS Amsterdam

De sprookjesachtige Vondelkerk is ontworpen door Cuypers, de bouwmeester van onder andere het Centraal Station. De eerste steen werd gelegd op 1 maart 1872.

Met zijn rijke geschiedenis, schilderachtige plafonds en gotische architectuur is de kerk een unieke locatie in Amsterdam. Qiss verwelkomt je er graag!

Van gedachten wisselen? Graag!

Zoek je een bureau dat je kan helpen met je merkontwikkeling? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over je merk? Praat dan met Randy, onze merkstrateeg. Je bereikt Randy op 020 589 29 29 of via randy@qiss.nl.

Neem contact op