Zet jij de eerste stap!

Wil je een goed vindbare website, een actiecampagne die scoort of is je merk toe aan een nieuwe impuls? Wij helpen je om jouw klanten in beweging te krijgen en je doelstellingen te behalen. Vul dit contactformulier in en laat het ons weten! We nemen snel contact met je op.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  Kom langs

  We zijn gezegend met de mooiste en meest inspirerende werkplek van Amsterdam: de Vondelkerk. Middenin het centrum van Amsterdam, met de terrassen van het Vondelpark voor de deur.

  Vondelstraat 120B
  1054 GS Amsterdam
  Tel: 020 589 29 29

  Eenvoudig parkeren

  Rondom de Vondelkerk is overal parkeerplek. Mensen komen en gaan continu, dus 9 van de 10 keer kun je voor de deur parkeren. We kunnen je aanmelden bij Parkmobile, dus je hoeft je geen zorgen te maken over kleingeld of parkeerkosten.

  Je moet wel van traplopen houden

  Je vindt ons op de eerste en tweede verdieping van de Vondelkerk. Om er te komen, moet je wel een paar trappen op.

  Vondelstraat 120B, 1054 GS Amsterdam

  De sprookjesachtige Vondelkerk is ontworpen door Cuypers, de bouwmeester van onder andere het Centraal Station. De eerste steen werd gelegd op 1 maart 1872.

  Met zijn rijke geschiedenis, schilderachtige plafonds en gotische architectuur is de kerk een unieke locatie in Amsterdam. Qiss verwelkomt je er graag!

  Van gedachten wisselen? Graag!

  Zoek je een bureau dat je kan helpen met je merkontwikkeling? Of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over je merk? Praat dan met Randy, onze merkstrateeg. Je bereikt Randy op 020 589 29 29 of via randy@qiss.nl.

  Neem contact op