Afval recyclen voor een circulaire keuken

TRIBOO en Electrolux gaan samen werken aan de NeverEnding Kitchen voor een leven lang kookplezier

Kijk hier worden wij nu vrolijk van…initiatieven om dingen duurzamer te maken. In de keukenbranche gebeurt het ook, maar nog niet op deze schaal. Mooi om te zien dat Electrolux samen met TRIBOO daar nu een grote stap in zetten. Electrolux heeft als duurzaamheidsstrategie de doelstelling om binnen 10 jaar klimaatneutraal te zijn. TRIBOO zorgt dat grondstoffen nooit meer verloren gaan. In alles wat ze doen bouwen ze aan harmonie tussen mens en natuur. Door met TRIBOO te gaan samenwerken maken wij een grote stap voorwaarts naar een keuken die volledig circulair is. Zero waste. Daar worden wij blij van!

TRIBOO en Electrolux gaan samen werken aan de ‘Neverending Kitchen’

TRIBOO en Electrolux zijn officieel de samenwerking met elkaar aangegaan. Samen komen zij met doelstellingen op het gebied van circulariteit. Zo willen ze de afvalberg verkleinen, verspilling van grondstoffen voorkomen, CO2-uitstoot reduceren en de circulaire economie tot een realiteit maken.

Lees artikel

BRON: Duurzaam-ondernemen.nl/

Nieuws dat jou inspireert

Wat ons raakt, raakt jou vast ook. Dus heb je nog even? Lees dan onderstaande nieuwsberichten over merken, marketingcommunicatie, actiecampagnes en meer.

Meer nieuws